Päivän lounas

Dijonporsasta (VL,G)
Silakkarullat (VL,G)
Päivän pizza: pepperonimakkara, sipuli, tuorejuusto
Päivän keitto: Borschkeitto

Keittiömestarimme suosittelee

Festarikana (vl,g)
- broilerin rintafilee
- cheddar-pekonikastike
- marinoitua viikunaa
- maalaislohkot
21,00 eur
- - - - - -
Savuchilihärkää Navarra (vl,g)
- reilu härän sisäfilee
- tummaa savuchilikastiketta
- valkosipulivoita
- yrttiset valkosipuliperunat
24,00 eur
- - - - - -
Hinnat sis. alv 14 %

Olemme avoinna

Ma-to klo 10.30-23
Pe klo 10.30-24
La klo 11-24
Su klo 12-23
Huomioithan, että keittiömme sulkeutuu tunti ennen sulkemisaikaa.

Lounas arkisin klo 10.30-15

Tervetuloa!

Yhteystiedot

Hälläholvi Oy
Raatihuoneenkatu 3, Hämeenlinna
puh. 03-6120200
info@hallaholvi.fi
(Pöytävarauksia voidaan ottaa vastaan vain puhelimitse.)

Pyydämme ilmoittamaan peruutuksesta tai mikäli myöhästytte yli 30 min varauksen alusta. Huomioittehan, että varaus vapautuu 30 min kuluttua varauksen alusta.

www.hällä.fi
www.hälläholvi.fi
www.hallaholvi.fi
halla.tarjoaa.fi

Lounaslista viikolle 30 (21.-25.7.2014): Alkuun päivänkeitto tai raikkaita salaatteja. Maittavan lounaan päätteeksi kahvia tai teetä ja jälkiruokaa. Lounas seisovasta pöydästä 9,50 eur, kevytlounas 7,50 eur ja lounaspizza 9,50 eur. Hinnat sisältävät alv 14%. Muistathan, että tykkäämällä Hällästä saat lounaslistan Fascebookissa seinällesi.

Lounaslista  Maanantai
Pestobroileri (VL,G)

Tsaarin kiusaus (VL,G)

Päivän pizza: katkarapu, vuohenjuusto, vihreä oliivi

Päivän keitto: Parsakeitto

Lounaslista  Tiistai
Jauhelihalasagne (VL)

Kasvispihvit (VL,G)

Päivän pizza: pekoni, paprika, mozzarella

Päivän keitto: Sieni-pekonikeitto

Lounaslista  Keskiviikko
Pekoninakit (VL,G)

Kasvis-fetavuoka (VL,G)

Päivän pizza: tonnikala, aurinkokuivattu tomaatti, feta

Päivän keitto: Kolmen sipulin keitto

Lounaslista  Torstai
Dijonporsasta (VL,G)

Silakkarullat (VL,G)

Päivän pizza: pepperonimakkara, sipuli, tuorejuusto

Päivän keitto: Borschkeitto

Lounaslista  Perjantai
Lihapullat (VL)

Uunikalaa (VL,G)

Päivän pizza: kebabliha, tuore paprika, maissi

Päivän keitto: Purjo-perunasosekeitto