Keittiömestarimme suosittelee nyt - tervetuloa!!

HÄRKÄÄ BEARNAISE VL,G
Härän sisäfilee pihvi,
yrtti bearnaisekastiketta sekä uunijuureksia, lisäksi maalaislohkoperunoita
27,50 eur
Juomasuositus: Finca Bancales Care, Garnacha, Espanja 8,70 eur/12cl
- - - - - -
Hinnat sisältävät alv 14 %

Olemme avoinna

Ma-to klo 10.30-23
Pe klo 10.30-24
La klo 12-24
Su klo 12-22
Huomioithan, että keittiömme sulkeutuu tunti ennen sulkemisaikaa.

Lounas arkisin ma-pe
klo 10.30-15

Tervetuloa!

Huom! Puhelinnumeromme muuttui

Uusi numeromme on
040-5863917

Yhteystiedot

Hälläholvi Oy
Raatihuoneenkatu 3, Hämeenlinna
puh. 040-5863917
info@hallaholvi.fi
(Pöytävarauksia voidaan ottaa vastaan vain puhelimitse.)

Pyydämme ilmoittamaan peruutuksesta tai mikäli myöhästytte yli 30 min varauksen alusta. Huomioittehan, että varaus vapautuu 30 min kuluttua varauksen alusta.

www.hällä.fi
www.hälläholvi.fi
www.hallaholvi.fi
halla.tarjoaa.fi

Pikkujoulumenut

Menu kokonaisuus on valinnainen ja se sisältää 3 ruokalajia. 
Hinta määräytyy pääruoan mukaan.


Alkuruokia

Paahdettua savupunajuurta ja vuohenjuustomoussea VL(G)
Balsamicosiirappia ja timjamileipää
- - - - - -

Tillivodkagraavattua lohta VL(G)
Talon näkkileipää sekä vesikrassicremeä


Pääruokia

Paahdettua nieriää ja kantarellimuhennosta VL,G
Lapinpuikulamosaiikin kera
Juomasuositus: Melini Chianti 38,50 € (75cl)
46,00 €
- - - - - -

Maissikananrintaa VL,G
Pehmeää juustokastiketta sekä pekoniperunoita
Juomasuositus: Domdechant Werner Rheingau Riesling 45,00€ (plo)
43,00 €
- - - - - -

Savuhärkää VL,G
Härän sisäfilepihvi tummalla hunajakastikkeella, päälle täyteläisen savunmakuista maustevoita, lisäksi kermaperunoita
Juomasuositus: Care Finca Bancales 48,50 € (75cl)
48,00 €


Jälkiruokia

Pannacotta ja raparperihilloketta L,G
Trendikäs piimäpannacotta ja kanelilla maustettua raparperihilloketta
- - - - - -

Pistaasi-suklaakakku
Kotoisan sitruunajäätelön sekä salmiakkikreemin kera


Tietoa ryhmämenuista

1. Henkilömäärästä tarvitsisimme tiedon viimeistään viikkoa ennen tilaisuuttanne.
2. Ruokatilauksen tarvitsemme viikko aiemmin.
3. Pystymme varautumaan erityisruokavalioihin ja ruoka-aineallergioihin sitä paremmin, mitä aiemmin saamme niistä tiedon.
4. Voitte tarkentaa henkilömäärää aina edelliseen vuorokauteen saakka, jonka jälkeen ruokatilauksenne katsotaan olevan sitova. Tämän jälkeen veloitamme Teille varatun ruoan arvosta vähintään 90%, vastaavasti varaudumme ruoan määrässä +10% kasvuun.