Keittiömestarimme suosittelee nyt - Tervetuloa!

YLIKYPSÄÄ POSSUNPOSKEA (VL,G)
Tarjoillaan savuchilikastikkeella, paistetuilla kasviksilla, sekä kermaperunoilla
19,90 EUR
Juomasuositus: Malbec Classico 8,90 EUR/12cl
- - - - - - -
Hinnat sisältävät alv 14 %

Olemme avoinna

Ma-to klo 10.30-23
Pe klo 10.30-24
La klo 12-24
Su klo 12-22
Huomioithan, että keittiömme sulkeutuu tunti ennen sulkemisaikaa.

Lounas arkisin ma-pe
klo 10.30-15

Tervetuloa!

Huom! Puhelinnumeromme muuttui

Uusi numeromme on
040-5863917

Yhteystiedot

Hälläholvi Oy
Raatihuoneenkatu 3, Hämeenlinna
puh. 040-5863917
info@hallaholvi.fi
(Pöytävarauksia voidaan ottaa vastaan vain puhelimitse.)

Pyydämme ilmoittamaan peruutuksesta tai mikäli myöhästytte yli 30 min varauksen alusta. Huomioittehan, että varaus vapautuu 30 min kuluttua varauksen alusta.

www.hällä.fi
www.hälläholvi.fi
www.hallaholvi.fi
halla.tarjoaa.fi

Ryhmämenut

Kesä 2017


MENU 1

Nokkoskeitto ja paahdettua bataattia VL(G)
Uppomuna ja saaristolaisleipächips
- - - - - -
Panimomestarin Chateaubriand VL
Reilu sisäfilepihvi, paistettua pekonia, tummaa olutkastiketta ja puolukkasmetanaa, sekä kukkakaalipyrettä
- - - - - -
Mansikkakeittoa ja shampanjamoussea L,G
Basilikasiirappia
45,00 €


MENU 2

Ankanrintaa ja viikunahilloketta M,G
Palvattua ankanrintaa, viikunahilloketta ja paahdettua cashewpähkinää
- - - - - -
Paahdettua nieriää ja parsarisottoa VL,G
Sitrusvinaigrettea ja julienne kasviksia
- - - - - -
Vahlronakakku VL,G
Talon minttujäätelöä ja appelsiinitouille
45,00 €


MENU 3

Rahkasyrnikki ja kylmäsavuporomoussea VL
Savuporomoussea, suolakurkkua ja punasipulia
- - - - - -
Valkosipulimarinoitua maissikananrintaa VL,G
Yrttibearnaisekastiketta, parsasalaattia ja kasviksia
- - - - - -
Vadelmasorbetti M,G
38,00 €


Tietoa ryhmämenuista

1. Ruokavalintanne tarvitsemme viimeistään viikkoa ennen tilaisuuttanne.
2. Pystymme varautumaan erityisruokavalioihin ja ruoka-aineallergioihin sitä paremmin, mitä aiemmin saamme niistä tiedon.
3. Voitte tarkentaa henkilömäärää aina edelliseen vuorokauteen saakka, jonka jälkeen katsomme ruokatilauksenne olevan sitova. Hyväksymme vielä tämänkin jälkeen +/- 10%:n poikkeaman henkilömäärässä.
4. Peruuttamattomasta varauksesta perimme 90% tilatusta arvosta.